Ferieleiligheten

Trivelig, moderne innredet leilighet i lyse farver leies ut på den populære Bodrumshalvøya. Leiligheten er del av en villa som ligger i et meget godt, rolig, privat boligområde i Yalikavak. Det privat anlegget ble bygd og kjøpt av en gruppe privatpersoner fra Ankara og Istanbul for 13 år siden.


Hagen har flere gamle oliventrær, praktfullt blomstrende Oleander og Bouganvillaer. Stort svømmebasseng innrammet av gamle oliventrær og Bouganvillaer.


Leiligheten og villaen er norskeid. Leiligheten har to soveværelser og stue med aircondition og åpent kjøkken. Det ene soveværelset har en stor dobbeltseng, det andre en  sovesofa og skrivebord. I stua er det også en smalere sovesofa (1,40m) dersom det er behov for flere sengeplasser. Kjøkkenet med barløsning er komplett utstyrt.

Egen, stor terrasse belagt med natursten med bl.a. et flere hundre år gammelt oliventræ som innbyr til avslappende stunder i skyggen. Hyggelig utsikt over olivenhainer.Stort, felles, lekkert svømmebasseng nedenfor huset.


Vaktmester- og gartnere til stede.


Leiligheten passer utmerket for personer som ønsker å tilbringe sin ferie men også større deler av året i varme, behagelige omgivelser og kan også leies ut for lengere tid.Yalikavak er et idyllisk og populært småsted på Bodrumshalvøya. Her har vi kombinasjonen av en av middelhavets mest eksklusive marinaer, Palmarina, og tyrkisk landsbyidyll. Populært marked hver torsdag.

20 min med off. transport til Bodrum sentrum. En rekke fiskerestauranter, lokale restauranter og restauranter med internasjonalt kjøkken finner man langs hele kystområdet. Yalikavak byr på et godt utvalg av offentlige badestrender, strender med små restauranter og beach clubs i alle kategorier. Det bor også flere nordmenn og andre skandinavere i området. Engelsktalende leger og tannleger og et helt moderne, godt sykehus finns i nærheten.


Vi står med glede til rådighet med flere informasjoner.


Skulle dere ønske å leie en seilbåt eller kanskje en gulet med skipper og kokk ombord finner dere nærmere informasjoner under www.go-sailing.no
Double-click here to add your own text.

Beskrivelse


Beliggenhet: Yalikavak på Bodrumshalvøya

Nærmeste flyplass: Bodrum Milas, ca. 35-40 min. avstand med bil.

Den greske øya Kos ligger ca. 50 min. med ferge fra Bodrum havn.


Objektbeskrivelse:

Ferieleilighet på ca. 60 kvm i en privat, frittliggende villa.

2 soveværeøser. kjøkken / stue, 1 bad, stor terrasse

Aircondition


Kjøkkenet er komplett utstyrt

Stort kjøleskap med frysedel i nederste halvdel

Gass kokeplater og elektrisk stekeovn

TV, Parabol

Vaskemaskin

Støvsuger

Strykejern og - brett

Havemøbler: Teak spisebord og stoler, liggestoler, m.m.
Priser

.Priser per dag, min. en uke


Mai og oktober:       45              315   

Juni og september  50               350

Juli og august:        65               455

Nov. - april:            40               280


  • Maks. personer: 4
  • Leiligheten kan også leies ut for langtid. Pris etter avtale.
  • Sluttrengjøring (obligatorisk): EUR 70,00
  • Sengetøy og håndklær (2 sett per person) er inkludert i prisen.

Copyright © All Rights Reserved